Oboznámenie so spracovaním osobných údajov - GPDR Čítaj viac
Články / Príspevky

Pohľad späť na 15. ročník Furčianskeho maratónu

  • Zuzka Bradovková
  • 29/04/2018
  • 0 Komentáre
  • Zdroj: O5 BK Furča

Ako každý rok, aj tento, patrila druhá aprílová sobota úžasnému bežeckému podujatiu Furčiansky maratón, Memoriál Štefana Semana. Úžasnému preto, lebo každý rok sa zíde skupina nadšencov, ktorá dokáže vrámci svojho voľného času zorganizovať takéto veľkolepé podujatie, a aj preto, že maratón je povestný svojou rodinnou atmosférou. Táto skupinka dobrovoľníkov obetuje svoj voľný čas na prípravu, organizačné a technické zabezpečenie a robí, čo je v jej silách, aby sa každý bežec na trati cítil dobre, aby mal, čo práve potrebuje, a aby cítil, že je medzi „svojimi“. Týmto ľuďom patrí naše veľké ĎAKUJEME! Samozrejme, takéto podujatie nie je možné zorganizovať bez pomocnej ruky našich sponzorov, ktorí každý rok toto krásne podujatie podporia. Veľké ĎAKUJEME patrí týmto firmám Steward, FRESH, AWM Slovakia, TEKRO, MAAD, SBD III Košice, ako aj košickej mestskej časti Dargovských hrdinov a v neposlednom rade pani Monike Smolkovej. Títo ľudia stoja za každým Furčianskym maratónom, za čo im zo srdca ďakujeme a sme radi, že sú súčasťou nášho podujatia.

15.ročník sa niesol v znamení teplého počasia, ktoré spôsobilo, že niektorí bežci si nezabehli svoj osobák. Napriek tomu všetci dobehli do cieľa, hoci niektorí aj menej spokojní so svojím výkonom. Naša trať však zaznamenala rekord, keď 13ročný traťový rekord prekonal Jozef Urban v čase 2:35:27.

Na záver nám dovoľte poďakovať sa všetkým bežcom, ktorí na naše podujatie prišli, zabehli si či už štafetu, alebo celú maratónsku trať. K ich výkonom im blahoželáme a veríme, že sa uvidíme nielen o rok na štarte Furčianskeho maratónu, ale aj v lete na druhom veľkom bežeckom podujatí nášho bežeckého klubu O5 BK Furča, a to Extrém maratónu.


Komentáre

Žiadne komentáre.

Komentár môžu pridávať len registrovaný a prihlásený uživatelia Prihlásiť sa

Vyhľadávanie